Danmarks mest centrale tandklinik - Kun 100 m fra Nørreport Station

Tandlæge nær Østerbro

Bor du i nærheden af Østerbro og søger en tandlæge med sans for tryghed, kvalitet og mange års erfaring er Peter Røginds klinik måske noget for dig. Vi er Danmarks ældste tandlægeklinik, som har fokus på at give den bedst mulige behandling. Klinikejer Peter Røgind har mere end 25 års erfaring og kan derfor bidrage til en lang række komplekse behandlinger med stor faglighed. Klinikkens personale består af kompetente eksperter inden for tandlægefaget, så du kan være sikker på, at du altid vil få en behandling af høj kvalitet. Både før og under behandlingen gør klinikken meget ud af at skabe den mest positive, nænsomme og trygge oplevelse for den enkelte patient. Lider du af tandlægeskræk kan du med god grund kontakte os før behandlingen finder sted. Vi står til rådighed, og gennem dialog kan tandlægeskræk i de fleste tilfælde fjernes helt. Hos os er du som patient altid i sikre hænder.

En moderne klinik

Vi har i klinikken et stort fokus på at følge med tiden inden for tandlægefaget. Vi hviler ikke på vores stolte tradition, men sørger for altid at være proaktive inden for vores arbejde. Derfor sørger vi hele tiden for supplerende kurser og efteruddannelser til vores personale, så du altid kan være sikker på at få den nyeste og mest effektive behandling. Vi vægter hygiejne og renlighed meget højt i klinikken og benytter os kun af engangsartikler, hvor det er muligt. Alt andet udstyr, der er mere avanceret, bliver steriliseret meget nøjsomt. Klinikken er desuden anerkendt af flere odontologiske selskaber, og vi benytter os kun af det nyeste og bedste udstyr, der er tilgængeligt på markedet. Bor du i nærheden af Østerbro har du derfor en oplagt mulighed for at kontakte os og sikre dig selv et trygt besøg hos din tandlæge.

Find os her

Du finder os på Frederiksborggade 4 blot 100 meter fra Nørreport Station. Der er derfor gode transportmuligheder både med S-tog og busforbindelser, hvis man selv bor i nærheden og leder efter en tandlæge tæt ved Østerbro.
Hvis du ankommer i bil kan du med fordel parkere ved Israels Plads meget tæt ved klinikken. Rundt omkring klinikken er der naturligvis også parkeringsmuligheder, så længe man husker en parkeringsbillet.
Hvis du har spørgsmål vil vi med glæde svare telefonisk på nummer 33131001. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail til roegind@roegind.dk.

Klinikken glæder sig til at byde dig velkommen til en tryg, behagelig og professionel behandling.

Se et udvalg af vores behandlinger
Klik på de enkelte for at læse mere

Kontakt

Tandlæge Peter Røgind

Frederiksborggade 4, 2.
København K, 1360

33 13 10 01
roegind@roegind.dk

Åbningstider

Mandag8.30 - 15.30
Tirsdag8.30 - 18.00
Onsdag8.30 - 16.00
Torsdag7.30 - 15.00
Fredag8.30 - 13.00

Find os

Tandlæge Nørreport Station
Link til Rejseplanen

Følg os på Facebook

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Tidsbestilling

Rejseplanen